Rugalmas, ezért egyenetlen felületek minimális deformációját is fel tudja venni!
.Matterstone fahatású betonlap és panel. Betonlap és panel 30 cm x 240 cm x 1,3 cm. Nem kell miatta fákat kivágni, mégis megkapjuk a fa meleg érzetét a beton keménységével. A betonlapokat elsősorban vízszintes járófelületekre gyártjuk. Súlyuk 22kg/nm. Paneleinket homlokzatokra is terveztük. Ezeknek a  súlya 12kg/nm. Kül- és beltérben egyaránt felhasználhatóak! Nem nyikorognak és nem ronthadnak el. Termékeink anyagában színezettek, nincs szükség festésre vagy utómunkálatokra. Betonlapjainkat teraszokra, lépcsőkre, járdákra és medencék köré ajánljuk. A betonpaneleket kerítések, homlokzatok, támfalak, belsőfalak burkolására ajánljuk!Matterstone Palaköves betonlap és panel: Matterstone Betonlapok méretei 60x240cm, 120x240cm x 1 - 1,2 cm vastagságban. A betonlapot elsődlegesen járófelületekre terveztük. Kül- és beltéri felhasználásra egyaránt. Súlyuk: 23kg/nm-ig. A Matterstone paneleket homlokzatra terveztük, ennek súlya mindössze : 13kg/nm.pala..saas fee...travertin..rozsdás...betonok.
SZABADIDŐSzállítási és tárolási információk a képen láthatóak.!Csavarozással is felrakhatóak a Matterstone panelek.

Matterstone betonlap és betonpanelek ragasztásához ragasztók:

-C2TE S1 Kisebb méretű lapokhoz 60x60cm

-C2TE S2 Nagyobb méretű lapoknál 30x240cm, 60x240cm, 120x240cm 

-C2FTE S1 Kisebb méretű lapokhoz 60x60cm  

-C2FTE S2 Nagyobb méretű lapoknál 30x240cm, 60x240cm, 120x240cm 

Felhordás: 

A lapok hátulját sima felületű glettvassal húzzuk be. Az alap legyen stabil, pormentes és porózusmentes. Ha kell, felületkezelővel stabilizáljuk a felületét. Ennek száradása után, sima gletvassal húzzuk be, majd 10mm-es fogas glettvassal. Ezután helyezzük rá a burkolatot. Túl sok időt ne hagyjunk, mert a ragasztó különböző extrém időjárási viszonyoknál elkezd száradni, így a ráhelyezett burkolat tapadása már nem lesz megfelelő. A burkolat beállítása lehet oldalirányú mozgatású is. Stabilabb tapadás és a ragasztó legmentesítése érdekében gumikalapács használata ajánlott. Klikk használata elengedhetetlen a szép sík felület érdekében és az illesztési pontok találkozása miatt.


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.