Rugalmas, ezért egyenletlen felületek minimális deformációját is fel tudja venni!

. Matterstone fahatású betonlap és panel. Betonlap és panel 30x240 cm x 1.3 cm Nem kell miatta fákat kivágni, mégis megkapjuk a fa meleg érzetét a beton keménységével. Betonlapokat elsősorban vízszintes járófelületekre gyártjuk. Súlyuk 22kg/nm. Paneleinket homlokzatokra is terveztük. Ezeknek a  súlya 12kg/nm. kül és beltérben egyaránt felhasználhatóak! Nem nyikorognak vagy ronthatnak el. Termékeink anyagában színezettek, nincs szükség festésre vagy utómunkálatokra. Betonlapjainkat teraszokra, lépcsökre járdákra és medencék köré ajánljuk. Betonpaneleket kerítések, homlokzatok, támfalak, belsőfalak burkolására ajánljuk!Matterstone Palaköves betonlap és panel: Matterstone Betonlapok méretei 60x240cm, 120x240 x1 - 1.2 cm vastagságban. A betonlapot elsődlegesen járófelületekre terveztük. Kül- és beltéri felhasználásra egyaránt. Súlyuk: 23kg/nm-ig Matterstone Paneleket homlokzatra súlyuk fele akkora, mint járófelületre ajánlott Matterstone betonlapoknak. Ennek súlya mindössze : 13kg/nmpala..saas fee...travertin..rozsdás...betonok.

SZABADIDŐSzállítási és tárolási információk a képen látott illusztrációk!Csavarozással is felrakhatók a Matterstone panelek.

Matterstone betonlap és panelek ragasztásához ragasztók:

-C2TE S1  Kisebb méretű lapokhoz 60x60cm

-C2TE S2 Nagyobb méretű lapoknál 30x240cm, 60x240cm, 120x240cm 

-C2FTE S1  Kisebb méretű lapokhoz 60x60cm  

-C2FTE S2  Nagyobb méretű lapoknál 30x240cm, 60x240cm, 120x240cm 

Felhordás: 

A lapok hátulját sima felületű glettvassal húzzuk be. Az alap legyen pormentes-poluzsmentes és stabil.  Ha kell, felületkezelővel stabilizáljuk a felületét. Ennek száradása után, sima gletvassal húzzuk be, majd 10mm-es fogas glettvassal. Ezután helyezzük rá a burkolatot. Túl sok időt ne hadjunk, mert a ragasztó különböző extrém időjárási viszonyoknál el fog kezdeni száradni így a ráhelyezett burkolat tapadása már nem lesz megfelelő. A burkolat beállítása lehet oldalirányú mozgatású is. Stabilabb tapadás és a ragasztó legmentesítése érdekében gumikalapács használata ajánlott. Klikk használata elengedhetetlen a szép sík felület érdekében és az illesztési pontok találkozása miatt.


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!